? Beta4all

 

Kosten

Per 1 september 2020 zijn de cursussen kosteloos voor studenten aan een Nederlandse universitaire lerarenopleiding (ULO) en studenten die hiervoor een premaster volgen. Voor alle overige deelnemers wordt een bescheiden administratiekostenvergoeding van 35 euro per cursus gerekend, die bij inschrijving per iDeal voldaan moet worden. LET OP: bij deelname hebben de ULO- en premasterstudenten voorrang, omdat deze vakken voor hen verplicht gesteld kunnen worden.

Cursusinschrijving

Inschrijving en facturering worden verzorgd door Boswell-bèta. Wanneer je je inschrijft, word je doorverwezen naar de website van Boswell Bèta:

Voor de scheikundecursussen: chem4all-inschrijving via Boswell-bèta

Voor de natuurkundecursussen: natk4all-inschrijving via Boswell-bèta

Voor de informaticacursussen: inf4all-inschrijving via Boswell-bèta (in de loop van juli beschikbaar, tot die tijd kan inschrijven ook via mail aan Mark Uwland)

Voor hulp bij je inschrijving:  (030) 4300 100 (maandag t/m vrijdag, 10-17u) of mail met Boswell-Bèta

Let op

  1. Zorg dat je het juiste factuuradres invult, zeker wanneer je school de cursus(sen) betaalt. Je huisadres is vooral nodig voor bevestigingen en (bij goed resultaat) je certificaat.
  2. De cursussen gaan uit van een flinke hoeveelheid zelfwerkzaamheid, ook voorafgaand aan het eerste college. Daarom is de inschrijving in principe geopend tot twee weken vóór aanvang van de desbetreffende cursus. Mocht dit niet haalbaar voor je zijn, omdat je bijvoorbeeld je rooster nog niet weet, neem dan even contact op.