Onderwijsvorm

De beta4all-cursussen zijn nadrukkelijk blended van opzet, waarbij er van je verwacht wordt dat je (vaak al voorafgaand aan het eerste college!) veel werk zelfstandig of online doet. Daarvoor is een uitgebreide ELO aanwezig. De gemiddelde studielast voor één EC is 28 uur. Voor een beta4all-cursus van 6 EC wordt dat dus 168 uur. Slechts een klein deel daarvan is contacttijd, het grootste deel van de uren is bestemd voor zelfstudie en dat betekent een stevige tijdsinvestering.

Locatie

LET OP: In verband met de coronacrisis worden alle beta4all-cursussen tot nader orde online gegeven via video-conferencing. Dit kan natuurlijk wijzigen wanneer de richtlijnen versoepeld worden. In dat geval hoor je het altijd via je docent. Tentamens zijn in sommige gevallen wel offline, dus op locatie bij Boswell Beta. Dat gebeurt altijd na toestemming vanuit de Universiteit Utrecht (die wij als beta4all hierin volgen) en in strikte naleving van de RIVM richtlijnen, die je ook hier kunt downloaden. Je wordt hierover geïnformeerd via je docent.

 

Vrijwel alle cursussen worden gegeven op onze hoofdlocatie:

Boswell Bèta Institute

Daltonlaan 400

3584 BK Utrecht

 

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal gaat bus 28 (De uithof P+R) elke 5 tot 8 minuten naar de Daltonlaan. De halte is nagenoeg voor de deur en de reis duurt 15 minuten.

 

Bereikbaarheid met de auto

Bij de Daltonlaan zijn 15 parkeerplaatsen voor Boswell Beta (gratis parkeren dus) Daarnaast zijn er twee parkeergarages P1 en P2 waar u gratis kunt parkeren. Als er geen parkeerplaatsen meer zijn op P1, bestaat de mogelijkheid om gratis te parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein P2, één afslag naast BCN. Parkeren is op basis van beschikbaarheid